Dolfijnen - Thuis

Dat we allemaal thuis zitten, betekent natuurlijk niet dat we onze scoutingvaardigheden niet meer kunnen ontwikkelen! Verschillende speltakken krijgen de komende weken de gelegenheid om aan vaardigheidsinsignes te werken. De dolfijnen kunnen werken aan de volgende insignes:

1.     Het insigne samen

2.     Het Insigne Kunstenaar

3.     Het insigne Show

Deze insignes zijn zo uitgewerkt dat de kinderen de opdrachten thuis, mogelijk met een beetje hulp, zelf kunnen uitvoeren. We kiezen in een gezamenlijke, online bijeenkomst het insigne waar jij aan wilt werken en je krijgt hierbij ook de eerste opdracht. Je kan daarna op elk willekeurig tijdstip de opdracht uitvoeren en inleveren bij de leiding. Dit kunnen ze doen door het te appen naar Nadja of door het te mailen naar Nadja. Zij zorgt dat de andere leiding het ook krijgt. Appen in de groepsapp met alle ouders mag ook, maar dat heeft niet onze voorkeur. Soms kan je je opdracht zelfs door de brievenbus doen als je wil.

Na het inleveren van de opdracht, gaat de leiding dit bekijken. Mogelijk krijg je nog een verbeterpuntje, maar het kan natuurlijk ook zijn dat het helemaal goed is. Wanneer de opdracht helemaal goed is, krijgt je via een persoonlijk bericht de volgende opdracht voor het insigne. Op de CrazyCorona- website kunnen jullie volgen hoeveel procent van het insigne je al hebt afgerond en hoever de rest van de kinderen is.

Als je 100% hebt afgerond krijg je natuurlijk een insigne en een diploma. Het insigne kan je dan op de linkermouw van je Scoutfit naaien. En we zorgen er natuurlijk voor dat je niet helemaal hoeft te wachten tot we weer mogen beginnen met scouting tot je je insigne krijgt!

En ben je heel vlug klaar, dan mag je natuurlijk nog een insigne halen!

Succes en laat je uitdagen!