Vrienden van de SeaLions

Onze scouting vereniging is een supermooie vereniging waar een hoop kinderen en vrijwilligers betrokken bij zijn. We zijn er trots op dat er veel leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren achter de SeaLions staan.
Wij doen altijd ons best om de kosten zo laag mogelijk te houden om scouting laagdrempelig te houden. Tegelijkertijd proberen wij bij onze leden het plezier hoog te houden. 

Dit doen wij veel doormiddel van sponsoring, vrijwilliger acties en dingen zelf maken in plaats van aanschaffen. Toch blijven er soms projecten openstaan waar de vereniging geen of te weinig geld voor vrij kan maken, zeker in deze tijden. Hiervoor willen wij samen met u de “vrienden van de SeaLions” oprichten. Dit is ons vernieuwde donateursprogramma waar elke donateur ook wat terugkrijgt voor zijn/haar donatie.

 
Wat zijn de vrienden van de SeaLions en waar gaat het geld naar toe? 

Vrienden van SeaLions zijn mensen die de vereniging een warm hart toedragen. Dit doen zij onder andere door jaarlijks een kleine bijdrage te leveren. Hiermee verruimen ze de mogelijkheid voor de SeaLions om te groeien en te verbeteren op een grote schaal. Met een kleine bijdrage van vele mensen kunnen de SeaLions dus veel doen voor het plezier en de ontwikkeling van onze leden.

De bijdragen van de vrienden van de SeaLions gaan naar de hele vereniging niet alleen naar een speltak.

Wat is de jaarlijkse bijdrage en wat krijgen vrienden van de SeaLions ervoor terug? 

De jaarlijkse bijdrage voor vrienden van SeaLions is uw eigen keuze. Wij hebben geen vast bedrag dat u moet doneren om vrienden te worden. Een donatie is namelijk altijd uw eigen keuze, dus dan moet het bedrag dat ook zijn. 

De vrienden van SeaLions krijgen hier natuurlijk een hoop waardering en dank voor terug. Daarnaast hebben we voor een donatie vanaf €25 een aantal terugverdiensten om het beste uit uw donatie te halen! 

  • Een vriendenbordje met de naam van de donateur en het jaartal van de eerste donatie. (Zie foto) Deze hangen we op in ons clubgebouw, te zien voor iedereen! 
  • Naam van de donateur op de website onder het kopje “vrienden van de SeaLions”. 

Voor donaties van €100 of meer wordt in persoonlijk overleg besproken wat voor terug verdiensten wij hieraan kunnen koppelen naast de terug verdiensten die al genoemd zijn. 

Brons, zilver en goud 

Voor elke eerstejaars donateur wordt een brons bordje besteld. Wanneer u 5 jaar of langer doneert krijg u van ons een bedankje en een zilver bordje i.p.v. een bronzen.
Bij 10 jaar doneren bent u een echte gouden vriend en verdient u dus ook een gouden bordje. 
De bronzen of zilveren bordjes die vervolgens niet meer gebruik worden krijgt u opgestuurd. 


Wie kunnen er allemaal vrienden worden? 

Om bij de vrienden van de SeaLions te horen hoef je geen (oud)lid, vrijwilliger of ouder/verzorger te zijn. Iedereen die onze scouting vereniging een warm hart toedraagt en 18 jaar oud is kan vrienden worden. Ook kan je als familie of vriendengroep onder één gezamenlijke naam vrienden worden en de kosten dus verdelen. Blijft u liever anoniem, dan kan dat natuurlijk.

 
Hoe kan ik vrienden worden van de SeaLions? 

Dat maken we natuurlijk zo simpel mogelijk voor u. 
Via de volgende link kunt u zich inschrijven voor de vrienden van de SeaLions.  

https://forms.office.com/r/52BvKn75sV 

Dit kunt u doen tot en met 30 november 2023. Vult u het later in dan schrijft u zich in voor het volgende jaar 2024. Alle inschrijvingen worden vanaf 30 november 2023 in behandeling genomen. U hoeft dus niet direct de betaling te doen dat gebeurt pas zodra wij uw inschrijving in behandeling nemen na 30 november 2023. Kort daaropvolgend zullen de bordjes worden besteld en opgehangen.

Wanneer u zich inschrijft bent u een jaar lang vriend van de SeaLions. Na een jaar zullen wij u vanzelf vragen of u opnieuw wilt doneren. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven (via een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of stoppen met betalen en zit dus nergens aan vast. 
 

Waar kan ik terecht met vragen?  

Voor vragen kunt u altijd mailen naar: sponsoringThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
De aanspreekpersoon voor vrienden van de SeaLions is Mans Klaassens (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).  

 

 

Met onze vrienden, vrijwilligers en sponsoren hopen wij samen een prachtige vereniging voort te zetten.  

We zouden daarom graag zo veel mogelijk vrienden hebben. Als u dit donateursprogramma bekend zou willen maken bij bekenden die mogelijk geïnteresseerd zijn, dan wordt dat enorm gewaardeerd.
Mond op mondreclame werkt natuurlijk altijd het best voor een lokale vereniging.

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!