SponsorKliks

Wat is SponsorKliks? 

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting SeaLions, zonder dat het jou een cent extra kost!  

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en SeaLions ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. In totaal zijn er meer dan 700 webshops aangesloten, oftewel bijna overal waar je online afrekent kan je Sponsorkliks gebruiken. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Scouting SeaLions.  

En nogmaals, het kost je niets extra!  

 

Wil je SeaLions ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via sponsor.SeaLions.nl. Via deze website kies je een webshop uit waar je iets wilt aanschaffen. Vanaf daar ga je gewoon verder op de gekozen webshop zoals gewend bent. Voor jou een kleine moeite, voor de SeaLions zijn het directe inkomsten. Je kan deze site opslaan in je favorieten om het nog makkelijker te maken. Ook staat op deze webpagina een link voor als je het adres even kwijt bent.  
 

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 

75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van de SeaLions. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit aan Sponsorkliks en profiteert SeaLions hier direct van!  

 

Je blijft anoniem  

Noch de SeaLions, noch SponsorKliks weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting SeaLions bedoeld is. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com, een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het belangrijk dat je de bestellingen die je online doet via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert SeaLions niets op. 

 

Ps, geen commissie op boeken  

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

 

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!