Loodsen / Stam

De Loodsen/Stam (afhankelijk aan wie je het vraagt) is de speltak die na de Wilde Vaart komt, de leden zijn 19 jaar of ouder.


De Stam is opgericht omdat er mensen zijn die graag bij de SeaLions actief willen zijn of blijven.
Veel leden van de Stam zijn leiding bij een van de andere speltakken, maar dit hoeft natuurlijk niet.


De Stam onderneemt regelmatig activiteiten en zij spelen ook een grote rol bij het ondersteunen van allerlei activiteiten van onder andere de verschillende speltakken. Denk hierbij aan verschillende kampen, Koningsdag en autobeurzen.


Ongeveer twee keer per jaar vergadert de Stam om te brainstormen over activiteiten die gedaan kunnen worden, hier komen vaak leuke dingen uit. Activiteiten zoals paintballen, een pubquiz, zeilen naar verre plekken, spellen zoals Jachtseizoen, gameavonden, het Bevrijdingsvuur ophalen en het Stamkamp worden georganiseerd.


Opkomsten worden eens in de vijf weken op vrijdagavond georganiseerd. Soms, wanneer een grotere activiteit gedaan wordt, bijvoorbeeld zeilen op de Loosdrechtse plassen, is de opkomst op zaterdag. Iedere opkomst zijn er leden die de voorbereiding op zich nemen. Dit maken de opkomsten ook anders dan bij de andere speltakken, die elke week op zaterdag een opkomst hebben.


Op deze manier is de Stam goed te combineren voor leden die niet elke week tijd hebben of een stuk verder weg zijn gaan wonen.

De Loodsen/Stam is een leuke speltak om lid van te zijn. Kom je een keer kijken?

 

Loodsen/Stam logo

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!